Хотели Банско >> Хотел Бисер

Хотел Бисер

StarsStars
Адрес: ул. Ел Тепе 16
Телефон: (0749) 880 78
E-mail: info@bisser-bansko.com
seen
30398
facebook
Точки: 0
Хотел Бисер
Комплексът е построен в типичен бански стил. От балконите ви грабва гледката към най-красивата на Балканския полуостров Пирин планина. Планината на бог Перун осеяна със 147 езера, красиви върхове и буйни реки. Дървета, растения, животни и цветя, които единствено тук се срещат, едно от които е еделвайса и най-старата мура на Балканския полуостров - Байкушевата мура. При ясна лунна нощ гледката е невероятна и неповторима, така се унасяте, че мислено обхождате всички върхове, а през зимата дори карате ски по снежните склонове.
Като на младенец ще ви потрепва сърцето при срещата с красотата, която разкрива пред вас Пирин планина. Елате, вижте, почувствайте и сами ще се уверите в това.

Хотелът се намира на еднакво разстояние до центъра и до начална станция на Кабинковия лифт. Намираме се на 10 минути до центъра и на две успоредни на централната улица Пирин, и на 800 метра до Кабинковия лифт.
Хотелската част включва 29 стаи (60 легла) разположени в двойки и тройки стаи. Хотелът разполага със стаи със спалня и със две отделни легла, в тройката стая третото легло е основно.
Обзавеждането на стаите е с типични бански мебели, собствен санитарен възел, телевизор, телефон, и още нещо. Хотелът предоставя на гостите си сауна, достъп до интернет, собствен транспорт, с който се извършва превозването до начална станция на Кабината и екскурзии по желание на клиента.

Битов ресторант (механа) - 70 места, който е само за гостите на хотела. Механата е построена и обзаведена в типичен старинен бански стил, много камък и дърво, камина, бунар (кладенец). Менюто е с типични местни бански ястия - капама, чумлек, катино мезе, старец и още много ястия и специалитети.