Хижа Царска Одая

Хижа Царска Одая

Сливен
Адрес: с. Ичера
Телефон: 0878102799; 044/623333
E-mail: office@tsarska-odaya.com
seen
3082
facebook
Точки: 0
Хижа Царска Одая
Ние имаме над 10 години опит в обслужването. Знаем нуждите на клиентите и как да създадем уют, за да може всеки наш гост да се почувства като у дома си!

Последните години насочихме вниманието си към природощадящото и екологично гостоприемство.Спечелихме първа нарада за най-зелен хотел за 2008г. Имаме зад гърба си и други награди и удостоверения, но за нас на първо място остава мнението на нашите гости, тяхното признание и приятелство са най-голямата ни награда!

Сега ние решихме да съчетаем нашия опит с топлината на селската къща и атмосферата на едно от най-красивите села в нашия Балкан. Селце, сгушило се сред зелените планини и запазило възрожденския си облик, село Ичера удивлява с красотата и спокойствието си всеки посетител! Тук е истински рай за любителите на истинската почивка и отмора! Чистият лечебен въздух и вкусната жива вода са се славили от незапомнени времена. Легендите разказват, че самият цар Симеон е почивал по тези места. Затова селото е носело името Царска Одая, а днес нашата страноприемница припомня тези времена.

Хижа „Царска Одая” се намира точно на главния път на селото, в самото начало с вход от град Сливен. Тук цари покоя и атмосферата на селската къща, съчетан с удобствата на нашия век. Имаме шест стаи със самостоятелен санитарен възел, кабелна телевизия и тн. Стаите са с двойни легла и капацитет до 15 души.

А в нашата столова може да опитате истински екологично чисти продукти, приготвени на място от свежи зеленчуци и месо, домашно сирене, селски хляб, балканска пъстърва. Да опитате нашата колекция от изискани вина или просто вкусната домашна ракия! Има възможност за самостоятелно приготвяне на храна, пълен пансион както и наем на цялата къща, с големи преференции и отстъпки! За приятели и туроператори - специални цени!!! Цена на нощувка-40лв. За деца до 12г-безплатно. За престой 1 седмица- 20% отстъпка!

При нас всеки ден е ново приключение !
Предлагаме ви стрелба с монголски лък, наем на велосипеди. Вело и пешеходни маршрути- за една активна почивка!

Съвсем скоро при нас ще можете да пояздите кон по прелестните горски пътеки!
За любителите на слънчевите бани - в селото има басейн.
За страстните рибари - река Луда Камчия ще е истинско предизвикателство!

Не забравяйте да си вземете за спомен и подарък от нашите ръчно направени сувенири, домашно сладко и мед!
От истинските неща по-вкусни и красиви няма!

Хижа”Царска Одая” ви предлага едно ново екологично съобразно гостоприемство!
Защото всичко което правим е от сърце!