Хотели >> Хотел-ресторант Тома

Хотел-ресторант Тома

StarsStarsStars
Сливен
Телефон: 0878102799; 044/623333
E-mail: office@tsarska-odaya.com
seen
4982
facebook
Точки: 0
Хотел-ресторант Тома
Хотел Тома се намира в центъра на гр. Сливен, за улеснение на нашите гости сме поставили насочващи табели от всеки един вход на града.

Къщата на хотела е построена през 1860г. и от тогава започва нейната интересна история. Сега е паметник на културата от национално значение. В нея са се раждали и живели много именити личности. Най-известния от който е Михаил Чайка Чайковски, известен като Садък Паша. Стаята на пашата е запазена и реставрирана, сега всеки наш гост може да се почувства като паша и всъщайки се назад във времето да усети атмосферата на българския бит и култура. Всяка стая в нашия хотел е с уникален облик, някои са с камина,други с резбовани тавани,а трети със стенописи. Но всички те също така притежават всички необходими удобства на нашия век климатик,интернет, и тн. Ние се гордеем,че сме носители на марката Автентична България, която гарантира добро обслужване и запазен автентичен облик на целия комплекс Тома. Гарантира топлото обслужване,което заслужавате! Старам се също така да запазваме природата чиста и да не и вредим, затова престоя Ви при нас ще окаже минимално влияние на природата!

Хотел Тома е носител и на сертификат”Зелената къща” и е обявен за най-зелен хотел за 2008г.
Всеки наш гост става малка част от историята на тази къща!

В цената на нощувка се включва: безплатна закуска, паркинг и 10%отстъпка за вечеря в ресторанта към хотела и за козметични процедури

Цените ни за нощувка са от 45лв,55лв и 65лв. Имеме 10 уютни стаи с двойни легла+допълнително легло и 1 стая с две отделни легла.

За ТО и ТА предлагаме 10%комисионна. За престой повече от седмица имаме специални ниски цени!

Ресторант Тома е с капацитет 130 места, има лятна градина с прекрасен декоративен водопад,който освежява лятото и успокоява с ромона на водата, за да може всеки наш клиент да се отпусне и забравяйки за грижите си.
Тук може да отпразнувате всеки празник, ние ви гарантираме,че ще ви остане мил спомен!