Спа хотел Терма

Спа хотел Терма

StarsStarsStars
Стара Загора
Адрес: с. Ягода
Телефон: 04322 22 33; 0888 869 978
E-mail: hotelspa_terma@abv.bg
С изискания си стил, тишина и спокойствие, хотелът е идеално място за възстановяване и почивка. Разположен е по средата на пътя между Стара Загора и Казанлък в китното село Ягода, прочуто с лековитата си минерална вода. Водата е с температура 54 градуса по Целзий и с подчертано благотворен ефект върху кожата, опорно-двигателен апарат и периферна нервна система.

Хотел Терма е с капацитет от 24 легла разпределени в 12 луксозно и модерно обзаведени стаи - тип студио, което дава възможност за допълнително легло при семейства с деца.Всяка от тях е обзаведена с телефон, кабелна телевизия,безжичен интернет, мини бар самостоятелен санитарен възел. Всички бани са с вани и са захранени с минерална вода. Терасата е с гледка към Средна гора или Стара Планина.

Ресторантът към хотела е с капацитет 80 места (с възможност за 100) и предлага изобилие от ястия на българската национална и европейска кухня. В съседство с ресторанта е разположено просторно фоайе с лоби бар предлагащ богат избор на безалкохолни напитки, български и вносен алкохол.

Към хотела е изграден СПА-център, разполагащ с вътрешен и външен басейн с минерална вода, парна баня, сауна, хамам, козметика. Масажният кабинет предлага релаксиращ, тонизиращ, класически масаж, масаж с вулканични камъни и спа терапии като шоколадова, с екомед и др.

За любителите на конната езда непосредствено до хотела е изградена конна база.