Хотелски комплекс Атлантик

Хотелски комплекс Атлантик

StarsStarsStars
Адрес: кв. Симеоново
Телефон: 02 961 34 00; 02 961 34 01
E-mail: atlantic@mail.orbitel.bg
Хотелски комплекс “Атлантик”, е разположен в една от най-красивите крайградски зони на София – Симеоново, в полите на Витоша и само на 7 км от деловия център. С капацитет 50 легла, разположени в 10 стаи и 9 апартамента, хотелът предлага висок стандарт на обслужване, интимност и независимост както за индивидуални туристи, така и за групи.
Стаите и апартаментите са комфортно обзаведени и снабдени със сателитна TV, директна телефонна връзка, изводи за ползване на интернет, минибар, подово отопление, климатик.
В лукс апартаментите безплатна услуга за гостите ни е ползването на индивидуално джакузи, вписващо се в модерния холен интериор.

Панорамният ресторант с 60 места предлага богато разнообразие от национални, интернационални, вегетариански и алтернативни специалитети.

Комплексът разполага с климатизирана конферетна зала за 35-40 човека.Масите са модулни и с възможност за различен начин на подреждане, съобразен с желанието на гостите ни. В залата има стационарен флипчарт, дъска, екран, компютър с интернет връзка.

През летния сезон има възможност за провеждане на мероприятия на открито около басейна – възможност за съчетаване на бизнеса и релаксацията.
Спортният център със сауна, фитнес и джакузи, открит плувен басейн и охраняемият паркинг са безплатни екстри, включени към нощувката на всеки наш гост.