Хотел Ана Палас

Хотел Ана Палас

StarsStarsStars
Адрес: ул. Княжеска 4
Телефон: 082 825 005
seen
1763
facebook
Точки: 0
Хотел Ана Палас
Хотел Ана Палас е разположен в непосредствена близост до брега на Дунав. От терасите му се разкрива красива панорама към европейската река.

Хотелът предлага общо 24 стаи и 6 апартамента. Стаите с две легла са 19, а с 1 легло - 5. Апартаментите са уникално съчетание от стария Русе и новия свят. Обзаведени с мебели, характерни за русенските къщи от края на ХІХ век, с реставрирани автентични сто и двадесет годишни гардероби и кахлени печки. Всички стаи и апартаменти са с централна климатизация, оборудвани с телевизор, кабелна телевизия, интернет, мини бар.

Ресторантът на хотел Ана Палас ще ви очарова с класната си атмосфера и обслужване. Разполага с четири зали с 80 места и предлага традиционна българска и европейска кухня. Таваните във всяка зала са изрисувани с красиви стенописи, а в един от салоните има типични за русенските къщи от ХІХ и началото на ХХ век алафранги.

Допълнителните услуги за гостите на хотела са: сейф, химическо чистене, пране и гладене, рум сървис, факс, копирни услуги и охраняем паркинг.