Хотелски комплекс Яев

Хотелски комплекс Яев

StarsStarsStars
Адрес: с. Соколица, ул. 1-ва 17
Телефон: 0888 447 813
E-mail: yaev@abv.bg
seen
2570
facebook
Точки: 0
Хотелски комплекс Яев
Хотелски комплекс „ЯЕВ” се намира в китното село Соколица сред полите на Стара планина на 7 км от град Карлово, 47 км от град Пловдив и на 135 км от гр. София. Разположен в 10 дка красив, потънал в зеленина двор с открит басейн, река и шадраван.

Хотел Яев разполага с 25 хотелски стаи, ресторант с 150 места, подходящ, както за фирмени тържества и конференции, така и за вашето семейно парти или сватбено тържество, конферентна зала, затворен паркинг. Кабелна телевизия, безжичен интернет, видео стена 4/3 м., румсървис, тaксиметрови услуги, автомобили под наем, квалифициран персонал за гледане на деца.

Градината на хотела ще ви хареса. Погълната в зеленина, с уединени кътове, където след известно време започва да ви липсва натрапчивия поглед на съседа. С открит плувен басейн, истинска река и шадраван. С детски кът, ако сте решили да почивате семейно.

За любителите на екстремните преживявания - близо има условия за маунтин-байк, както и за делтапланеризъм и парапланеризъм. От месец април до октомври комплексът предлага и организирани панорамни полети с парапланер.

За рибарите – рибарник на 2 км. от комплекса и възможност след това да опитате уловеното от вас приготвено от майстор-готвача на комплекса /екипът на Gtv вече се насладиха на това удоволствие и направиха за него предаване/

За ловците – частен лов на глигани, фазани и друг дивеч.

За туристите – Старопланински преход по екопътека или разходка с лифт до хижа „Незабравка”.

За любителите на историята: Хотел Яев предлага организирани посещения до възрожденските градове Карлово, Сопот и Калофер - къща-музей Васил Левски, исторически музей, Старият град на Карлово и намиращите се в него старобългарска църква и две джамии; къща-музей Христо Ботев и намиращия се в близост паметник.

За поклонниците на Дионисий – дегустация на вина на място или във винарска изба „Розова Долина”. На 20 км от комплекса се намира хълма Старосел с древна винарска изба, където екскурзоводи ще ви запознаят и с древните традиции на виното.

За търсещите спокойствие - спокойна вечер пред камината на карти, табла или шах.

За искащите забавление - всеки петък Караоке програма. Открийте себе си, очаровайте приятелите си. А събота какво? Пиано бар, вечеря на свещи и Трио Choco late.