Хотели Банско >> Хотел Моравско село

Хотел Моравско село

StarsStarsStars
Телефон: 0898 621765
E-mail: mail@amiti.org
seen
27192
facebook
Точки: 0
Хотел Моравско село
Местността Предела се намира в югозападната част на България на границата на Рила и Пирин. Обекта е разположен в северния дял на национален парк “Пирин”. Надморската височина е 1075 метра.

Хотелската част на този етап се състои от три двуетажни къщи със самостоятелни дворове. На всеки етаж са разположени по една двойна стая и един апартамент. Капацитета на „Моравско село” е около 32 места. Стила е характерен за района. Изцяло се намираме в природата - тишина, спокойствие, уют за пълноценна почивка.

Общо са 6 двойни стаи и 6 апартамента, а ако предпочитате в апартамета ви да има хидромасажна вана, за Вас, апартамент ЛУКС.

На Ваше разположение е и Винарната, където можете да почувствате духа, уюта, гостоприемството, съчетано с македонската музика. Винарната може да побере над 80 седящи места, които са разположени на два етажа. Както можете да видите механата е изцяло в битов стил, разполага и с камина. Също така би прилягало, музиката да бъде на живо. Тук можете да вкусите от традиционната кухня.