Спа хотел Шипково

StarsStarsStars
Телефон: 0885 884 141
E-mail: reservation@spahotelshipkovo.com
seen
2458
facebook
Точки: 0
Спа хотел Шипково
Най-новият бутиков хотел в Шипково, община Троян е разположен в един от най-старите български курорти „Шипковски минерални бани”, в полите на централна Стара Планина.

Спа хотел Шипково предлага на своите гости изчистена и съвременна визия за почивка и възстановяване. Като наши гости ще останете очаровани от уюта на апартаментите, студиата и стаите обoрудвани с тангенторни вани, мини сауни, разкошни спални и топлината на камините.

За всички посетители работят ресторант с 40 места в чието меню ще откриете ястия по класически и авторски рецепти, както и прецизно подбрана колекция от вина. Ако търсите място за възстановяване на духа и тялото, то вие ще се радвате на модерния ни и богато оборудван Спа Център.

Организирани са лов, риболов, разходка в планината с планински водач, забавни въжени атракции, катерене по спортни и алпийски маршрути в района, ориентиране в непозната местност с карта и компас, разходка с велосипеди под наем. Хотелът разполага и с охраняем паркинг с безплатно измиване на колата.