Къщи за гости >> Къща за гости Дюлгерите

Къща за гости Дюлгерите

StarsStarsStars
Адрес: ул. Мангър войвода
E-mail: contact@dyulgerite.com
seen
2553
facebook
Точки: 0
Къща за гости Дюлгерите
Комплекс „Дюлгерите” е новопостроен комплекс, разположен в централната част на град Копривщица (над Общината). Комплексът безспорно се откроява и запомня сред множеството предложения за почивка и релакс в региона. Комплексът е съставен от три еднотипни къщи, ситуирани в общ двор с площ 1000 кв.м. Къщите могат да бъдат наети едновременно или индивидуално, според желанията и нуждите на гостите. На тяхно разположение е СПА/ Релакс център оборудван с джакузи, солариум и сауна. Предлагаме релаксиращи, лечебни масажи, арома терапии и разнообразни козметични услуги от професионален кинезитерапевт и козметик. Също така и зала с модерно фитнес оборудване.

Богато озеленен и изрядно поддържан, дворът на комплекс “Дюлгерите” е мечтано място за почивка, игри и разговори. Плодни дръвчета, декоративни храсти и много цветя оформят живописна картина, в която издигат ръст трите великолепни къщи. Ефектно градинско осветление допринася за незабравимата вечерна атмосфера, царяща в комплекса.

Мюзик ресторант “Дюлгерите” е част от „Комплекс Дюлгерите”. Ресторанта предлага богато меню от подбрани ястия от Българската и европейската кухня, редица месни и рибни специалитети, приготвяни от най-добрите и подбрани продукти.

За най-изявените сме приготвили караоке партита, на които Вие да бъдете звездата. Разполагаме с 52+8 места, проектор, плазмен телевизор.

Мюзик ресторант Дюлгерите е от нов тип за гр. Копривщица с по-различна кухня. Предлага забавления за малки и големи, подходящо място за организиране на различни тържества – детски рождени дни, чествания, юбилеи, фирмени банкети. Търговската зала в ресторанта може да бъде използвана за срещи и конференции, тийм билдинг и други.

Цени:
Наем къща - 225 лв./нощ през уикенда петък и събот) ВВ
Наем къща - 180 лв./нощ през седмицата. ВВ
Наем двойна стая – 75 лв./нощ през уикенда (петък и събота) ВВ Наем двойна стая за единична – 60 лв/ нощ през уикенда (петък и събота) ВВ
Наем двойна стая – 60 лв./нощ през седмицата.ВВ
Наем двойна стая за единична – 45 лв/ нощ през седмицата ВВ

Безплатно ползване на фитнес, сауна и паркинг, кабелна телевизия в стаите.

Допълнително легло в двойна стая - 18 лв.

За контакти:
Тел.: 07184/ 20 27
GSM: 0894/338407; 0894/ 681032
www.dyulgerite.com
e-mail: dyulgerite@mail.bg
contact@dyulgerite.com