Хотели Велико Търново >> Хотел Престиж

Хотел Престиж

StarsStarsStars
Адрес: с. Арбанаси
Телефон: 062 604 451; 0887 245 880
E-mail: hotel_prestige@abv.bg
seen
1899
facebook
Точки: 0
Хотел Престиж
Хотел "Престиж" се намира в архитектурния резерват Арбанаси на 4 км от град Велико Търново. Представлява реставрирана 400-годишна къща на два етажа с каменна основа и чардак, съхранила духа и очарованието на Възрожденската епоха.

Хотел "Престиж" е категория 3 звезди и разполага с 6 двойни стаи, 1 единична стая, 1 студио с три легла и 1 апартамент с три легла / хол с камина, кухня и спалня /

Всички стаи са много комфортни, обзаведени в модерен стил и имат самостоятелен санитарен възел с джакузи и/или душ, локално отопление, телевизор с кабелна телевизия и климатик. Могат да бъдат настанени общо 18 - 20 гости.

Хотел Престиж разполага с битова механа, разполагаща с 40 места, външната тераса с навес, барбекю, денонощен охраняем паркинг, рум-сервиз, кабелна телевизия, пране, гладене, химическо чистене, пощенски и куриерски услуги, рент-а-кар и транспорт за излети в околността.

Организираме екскурзии, туристически преходи, лов и риболов. За тези, които се интерисуват от историята и културата на областта предлагаме туристически обиколки в с. Арбанаси и гр. В. Търново. В близост до хотела има конна база, даваща възможност за езда за любителите на конния спорт.