Хотел Севастократор

Хотел Севастократор

StarsStarsStars
Адрес: с. Арбанаси
Телефон: 062 655 553; 0888 800 218
Парк-хотел "Севастократор" се намира в китното и живописно село Арбанаси, на 4 км североизточно от град Велико Търново и на 3 км от магистралата София - Варна. Арбанаси е уникален архитектурно - исторически резерват, намиращ се на високо плато, с изглед към историческите хълмове Царевец и Трапезица. Селото е много популярна туристическа дестинация заради забележителните си къщи и църкви с богата вътрешна украса, дърворезба и стенна живопис.

Парк-хотел "Севастократор" разполага с 15 двойни стаи, 4 големи апартамента,малки и мансардни апартаменти. Големите разполагат с две отделни стаи със спални и дневна. От терасите на стаите се разкрива уникална панорамна гледка към Старопрестолния град и Стара планина.

Всички стаи са оборудвани с мини-бар, телефон с директна връзка, телевизор, кабелна телевизия, климатик, високоскоростен интернет и озвучаване в баните.

Хотелът разполага със:
- Спа център
- Открит басейн
- Лоби бар с 30 места
- Конферентна зала за 70 души
- Детски кът
- Ресторант със 120 места


За спокойствието и сигурността на своите клиенти, хотел "Севастократор" предлага безплатен подземен паркинг, сейф и 24 часа видеонаблюдение.

Заповядайте в новооткрития парк-хотел "Севастократор ", където ще се погрижим вашия престой да остане незабравим!