Хотели Велико Търново >> Хотелски комплекс Загорие

Хотелски комплекс Загорие

StarsStarsStars
Адрес: с. Арбанаси
Телефон: 062 60 55 20
E-mail: zagoriehotel@abv.bg
seen
2022
facebook
Точки: 0
Хотелски комплекс Загорие
Хотелски комплекс "Загорие" съчетава в себе си възрожденски дух и модерен съвременен интериор. Разположен на живописно място, комплексът предлага на своите гости незабравима панорамна гледка и спокойствие.

Хотел "Загорие" разполага със 7 двойни стаи, 1 студио, 2 апартамента и 1 VIP апартамент. Всяка една от стаите разполага със самостоятелна баня, мини бар, телефон, телевизор с кабелна телевизия, wireless интернет достъп, както и всички останали удобства, които са нужни за един незабравим престой. За гостите на комплекса предлагаме също така и конферентна зала за провеждане на конференции и фирмени събирания.

Освен място за отдих, комплекса е изключително атрактивен и за семейни и фирмени тържества със своите ресторант-механа с 50 места и кафе салон с 30 места, сауна, открит басейн, лятна градина и паркинг.

Тези, които искат да се откъснат от забързаното ежедневие на града и да се отдадат на спокойствие, могат да се насладят на незабравимата панорамна гледка, която се разкрива край басейна на комплекса. Сауната на комплекса е също на разположение на нашите гости .

За групи туристи се организира обиколки на манастирите в околността с превоз, както и посещение на крепостта "Царевец".