Хотел Априлци

StarsStarsStars
Адрес: ул. Чуклата 9
Телефон: 0888 343 434
E-mail: www.hotelaprilci.com
seen
2178
facebook
Точки: 0
Хотел Априлци
Хотел Априлци се състои от 3 тройни стаи, 20 двойни стаи и 4 апартамента тип студио (разширени). Стаите разполагат с ТВ със сателитни програми, телефон, минибар и интернет връзка.
От терасата на всеки апартамент туристите могат да се насладят на свежия планински въздух и тишината на Стара планина, както и на величествената гледка към сърцето на планината. Басейнът и тенис кортът се намират във вътрешния двор на хотела, Вип-бара се намира в непосредствена близост до басейна и предлага разнообразие от напитки и коктейли, гарантиращи незабравима почивка и удобство за гостите. Разкошната лятна градина и барбекю гарантират незабравими преживявания и спомени през летния сезон. Всеки уикенд се предлага чеверме и ястия приготвени на пещ.

Студията се състоят от дневна, спалня, баня и тоалетна, тераса с обща площ 42 кв. м.

Стаите с две легла се състоят от две разделени легла, баня и тоалетна, тераса с обща площ 25 кв. м.

Стаите с три легла се състоят от три отделни легла, баня и тоалетна с обща площ 21.кв.м

Ресторантът е със 120 седящи места и предлага богата закуска на блок маса, а също така и специалитети от интернационалната кухня. Особено място е отделено на българската национална кухня. На място се предлага и подбрана колекция от български национални вина, с които България е известна по света. Чеверме и ястия на пещ за запазената марка на хотел Априлци.