Собственик продава къща

Собственик продава къща

Адрес: село Припек
Телефон: 0899923771
E-mail: infoweb@purebulgaria.com
seen
7127
facebook
Точки: 0
Собственик продава къща
Къщата e новопостроена и се намира в китното селище Припек, на 10 км от морската столица на България – град Варна, и на 7 км от международното летище Варна, и на 2 км от магистрала Хемус – свързваща Варна и София. Връзката с град Варна се осъществява посредством автобус на всеки час.

Имота се намира на централната улица, точно до автобусната спирка и на 200 м от параклиса на селото. Двора е с квадратура от 650 кв.м, а къщата е с разгъната площ 350 кв.м. Разделена е на 3 етажа, като 1-ви приземен е маза от 100 кв.м предвидена за зала за занимания и празнуване на тържества. Вторият етаж е жилищен, който се състои от просторен коридор 10 кв.м, детска 15 кв.м + самостоятелен санитарен възел от 4,6 кв.м, хол с кухня и трапезария с обща площ 34 кв.м, спалня също със собствен санитарен възел от 18 кв.м, перално помещение + санитарен възел за гости с обща площ 4 кв.м, и просторна тераса с площ 30 кв.м. Етажа е обзаведен луксозно. Подовото покритие е с ламиниран паркет с изолация, както на пода така и на тавана. Отоплението е с климатик.

Третият етаж е тавански и на него са предвидени 5 спални и санитарен възел с обща площ 100 кв.м и тераса от 12 кв.м.

В двора има 3 парко места, а пред оградата възможност за още 3. Лицевата ограда е изградена с ковано желязо и там е разположена и голяма двукрила порта.

Цена: 80 000 евро