Гранд Хотел Хебър

Гранд Хотел Хебър

StarsStarsStarsStars
Адрес: ул. Есперанто №6
Телефон: +359 896 666 644
E-mail: reservation@grandhotelhebar.net
seen
2049
facebook
Точки: 325
Гранд Хотел Хебър
Хотелът е разположен в центъра на града, в непосредствена близост до сградите на Общината, Кметството, важни административни, културни и бизнес обекти.

Отсядайки в Гранд хотел „Хебър”, е почти задължително да посетите и ресторанта.
С изисканата си кухня и отлично обслужване основният ресторант осигурява прекрасна възможност на гостите на комплекса да отпразнуват своите семейни и фирмени тържества в специална атмосфера.

Незабравими ще останат спомените от Вашите празници и тържества, ще бъдат задоволени и най-претенциозните вкусове, което е гарантирано от изисканото обслужване и професионалния подход на персонала.
Капацитета на ресторанта е около 150 места.Има сепарирана VIP зала.

В компанията на тиха и спокойна музика ще се насладите на кулинарните шедьоври на майстор-готвача и сладкарските изкушения на майстор-сладкаря.
Тук ще преоткриете вкуса на стилната френска,италианска,испанска и средиземноморска кухня.
Няма да останат разочаровани и почитателите на българската традиционна кухня и още много изненади в менюто на достъпни цени.
Листата с взискателно подбрани вина ще оформи един специфичен кръг от ценители на виното.

• Лоби-барът веднага впечатлява със стилната си атмосфера - едно приятно място за кафе, питие, среща с приятели, бизнес среща.
Това е идеалното място за почивка, докато се наслаждавате на любимите си питиета в елегантна, и все пак неофициална обстановка.
Отворен е от 8.00 - 23.00 ч.

• Уиски и пура бара е мястото,където ще ви впечатлят с дискретен, изискан сервиз, професионализъм и творчество, допълнено от умело селекционираните напитки.Тук ще ви доставят търсеното удоволствие.
Изберете от богатото разнообразие топли напитки, алкохолни и безалкохолни коктейли.

* В Гранд-хотел „Хебър” можете да проведете Вашето фирмено мероприятие,семинар или бизнес-среща, тийм билдинг,обучителни курсове. Конферентна зала „Хебър” е с капацитет около 70 места.Оборудвана е с екран, мултимедия, флипчарт, озвучителна уредба, климатизация, с дневна светлина и възможност за затъмняване.
Гранд хотел „Хебър” е единственият по рода си хотел в града, с такъв капацитет и атмосфера .

Цена: 70 - 150 EUR