Парк хотел Троян

StarsStarsStars
Адрес: София
Телефон: 067068500
E-mail: oficeplanet@abv.bg
seen
2003
facebook
Точки: 265
Парк хотел Троян
Хотелът разполага с 48 помещения както следва:

• 33 двойни луксозни стаи с допълнително легло и тераса
• 10 двойни стандартни стаи с допълнително легло
• 2 студия /спалня с допълнително легло/
• 3 апартамента /спалня с допълнително легло/.

Всички стаи са елегантно и комфортно обзаведени и разполагат с кабелна телевизия, интернет,сешоар,телефон и мини бар. На рецепцията се предлагат сейфове за ценности, 24 часа румсервиз, бизнес услуги, дневна преса, както и допълнителни услуги като пране и гладене.

Ресторант:
Ресторант „РОТОНДА”,със 120 места предлага традиционни български блюда, автентична кухня от региона и още много други кулинарни изкушения,които да задоволят всеки вкус. През лятото,откритата тераса е идеално място да се насладите на великолепния изглед към град Троян и красивата природа, която Ви заобикаля.

Барове:
С елегантен интериор и приятна атмосфера лоби бар „Панорама” е мястото за среща с приятели и бизнес партньори на чаша ароматно кафе,освежителна напитка и лека закуска.

„Tabaco Red Bar“ е мястото където нощните часове се превръщат в емоционално преживяване с отбрана селекция от напитки и пури, приятна музика и интимна атмосфера.

“Pool Bar BBQ” - разполажен до открития басейна на хотела - е мястото на което можете, както да се расхладите с ледени напитки така и да похапнете сочно барбекю.

Цена: 30 - 60 EUR