Къщи за гости >> Вила Кокиче

Вила Кокиче

Stars
Адрес: с.Чифлик, ул.Кокиче 1
Телефон: 0889 371714 ; 0879 565 119
E-mail: info@villakokiche.bg
seen
2702
facebook
Точки: 285
Вила Кокиче
„Вила Кокиче” се намира в село Чифлик-Троянски балкан непосредствено до река Бели Осъм, между букови дървета. На около 1 км е курортният комплекс Чифлик с минералените басеини. Къщата разполага с 18 + 3 места ситуирани в 4 двойни стаи и 3 апартамента.Всички стаи и апартаменти разполагат със санитарен възел, хладилник, кабелна телевизия и са индивидуално аранжирани.

Апартаментите са с две отделни стаи, като единият апартамент е с пълно кухненско оборудване. Отоплението се извършва с модерна локална парна инсталация ВИЕ. Къщата разполага с две кухни с гостни към тях, както и с две летни кухни оборудвани със скара и барбекю. Едната гостна представлява сепаре с маса за шест човека, а другата е голяма гостна с 2 маси за 12 човека и камина.

За децата е пригоден детски кът с люлки, пързалки, пясъчник и други екстри. За аква любителите къщата разполага с 8 местно закрито топло джакузи. kА за любителите на зимните спортове има 3 ски влека в местонстта Беклемето на около 30-тина минути път с кола през прохода Троян-Кърнаре.

Всички гости ползват безплатен Wi Fi Интернет на територията на цялата вила.Къщата е напълно оборудвана и подсигурена със 100 процентов домашен уют. Ако гостите не желат да ползват пълното кухнеско обзавеждане ние можем да им предложим при предварителна поръчка разнообразни домашни ястия от местната троянска кухня. И ако някой се притеснява за фигурата си къщата предоставя безплатно ползването на велосипеди за всяка възраст, както и федрбали, топки и др.Вила Кокиче е изключително подходяща за семйства с деца, т.к. е подходящо оборудвана и обезопасена.Също така нашата гъвкавост би Ви била от полза при организирането на всякакви събирания и тържества.

Посещавайки къщата всеки ще разбере и усети как това място е провокирало десетки години тук да твори един от най-известните автори в Троянска област Минко Цоневски 1927-2007, български поет, журналист и белетрист, превеждан на десетки езици, създател на първия български драматизиран радио роман “Повест за големия род”.
Заповядайте на незабравимо изживяване в троянски балкан.


Цена: 15 - 25 BGN