Добруджанка къща за одих

Добруджанка къща за одих

StarsStars
Адрес: Ул.Борова гора №16
Телефон: 0889864215
E-mail: dobrudganka@abv.bg
seen
1985
facebook
Точки: 315
Добруджанка къща за одих
ДОБРУДЖАНКА къща за отдих-Царева ливада общ.Дряново се намира в централния балкан на Стара планина.Намира се в близост до Дряновския манастир и Дряново на 5км,на 7км от Трявна,17км от Габрово-Етъра,30км от Търново.

Разполага с 5 стаи за гости, от който на първия етаж са:кухня с трапезария за 10 човека,гостна за 15-20 човека- обзавеждане в стил по добруджански. На същия етаж има санитарен възел и гараж.На втори етаж са 3 спални с различно изложение тераси. Къщата е за 10 човека,ако са група може и 15човека.Във всички стаи има кабел и интернет. На същия етаж има санитарен възел.

Кухнята се дава на гостите за ползване с обзавеждането.В двора има голямо барбекю,лянта градина,домашен любимец.Къщата е на 5м от борова гора,800м от възлова гара,река,магазини и здр. служба.Царева ливада носи името си от 1990год.

Тук са построени конюшните на царете Асеневци,а преди това е носело името си:Върбаново.Тук е построен големия пл. басейн Куклите още през 1925год,втори след този в София Дианабат.Царева ливада е с екологична чиста природа,поради това са изкупени много жилища за страдащи от белодробни проблеми и асма. Къщата е в борова гора и е подходяща за такава цел.Намира се на тиха асфалтова улица и удобна за деца.Пред къщата има 5-6 паркингови места.

Цена: 15 - 18 BGN