Дом на учения БАН

Дом на учения БАН

StarsStars
Адрес: бул. "Шипченски проход" 50
Телефон: 02/ 871 00 09; 02/ 870 21 40
E-mail: housebas@bas.bg
seen
2061
facebook
Точки: 200
Дом на учения БАН
„Дом на учения” – БАН Ви кани да бъдете наши гости. Комплексът е разположен в близост до основни бизнес, правителствени, административни и търговски обекти в столицата, което го превръща в идеална дестинация за бизнес-клиенти. Близостта му до исторически и културни забележителности в града го прави атрактивен за свободното време на своите гости.
Хотелът разполага с 9 апартамента, 11 единични стаи и 25 двойни стаи, всяка от които е с телевизор, хладилник, телефон, безплатна интернет връзка. Ресторантът към хотела е с капацитет от 120 места и лятна градина с 30 места. Предлага приятна неформална атмосфера, български специалитети, интернационална кухня, аламинути и много кулинарни изкушения. За бизнес-семинари, обучения и конференции предлагаме 1 голяма заседателна зала с 70 места и 4 малки заседателни зали за по 25 души.
От името на целия персонал Ви уверявам, че ако ни гласувате доверие и решите да бъдете наши клиенти, ще Ви обслужим добре и с удоволствие ще се грижим за комфортния Ви престой.