ОГНЯН АПАРТАМЕНТИ

ОГНЯН АПАРТАМЕНТИ

StarsStars
Адрес: УЛ. ОПЪЛЧЕНСКА 38 ВХ.3 ЕТ.1
Телефон: 003592 8327330
E-mail: ognian_48@abv.bg
Апартаментите са напълно реновирани и с модерен интериор. Намират се в град София, един от най-често посещаваните и обичани български градове. Обзаведени с вкус те предлагат на Вас, нашите гости, удобствата, от които имате нужда, идвайки в столицата по работа или за развлечение.

Апартаментите се намират в старата и романтична част на града, на 10 минути пеша от хотел “Шератон”. От прозорците и балкона се открива прекрасна гледка към живописен парк със стара църква, съчетана с новите, модерни сгради изникнали в този район.

Спокойствието Ви е гарантирано, а ако Ви липсва динамика, наблизо се намира централната част, където можете да намерите много развлечения, хубави ресторанти с добра кухня, кафе-сладкарници, барове и дискотеки. А след като се приберете, уморени след дългия и напрегнат работен ден или след дългата и незабравима нощ, изкарана в развлечения, можете да се насладите на спокойствието и комфорта, което ви предлага уютното жилище. За Вашия автомобил в близост има денонощно охраняем паркинг.

Цена: 90 - 90 BGN