Вила Катеричка

Вила Катеричка

Stars
Адрес: Орбита 46
E-mail: vilakaterichka@abv.bg
Вила Катеричка се намира в сърцето на уникалния планински курорт Цигов чарк, в близост до комплекс ОРБИТА.

Вилата е много уютна и изключително привлекателна, заобиколена от високи борове и спокойствие, предлага комфорт, тишина и приятна обстановка сред гората, а гледката, откриваща се кък язовир Батак от терасата на вилата ще Ви очарова. Вилата е на разположение за гости целогодишно. Заобикалящата свежа природа от борове и зеленина, чистия прохладен въздух и тишина предразполат за прекрасна почивка, отдих, и пълноценен релакс. Но не само това е пленително във Вила Катеричка. Тук можете да се насладите на невероятно отношение и гостоприемство на домакинята Любка.

Вилата разполага с външна механа с телевизор с кабелна телевия и много добре оборудван кухнен блок, с микровълнова фурна, газов котлон и други удобства за приготвяне на храна. От механата се разкрива гледка към язовира. На разположение на гостите има барбекю и външни маси за хранене или почивка в градината. Вилата предлага и хамак разположен сред боровете до къщата - възможност за релакс и отдих на свеж въздух.

От Вила Катеричка до язовир Батак може да се стигне пеша само за 5-6 минути. Можете да направите разходка из язовира с лодка или водно колело, а рибарите да не забравят такъмите си.

Цигов чарк разполага с оборудвана ски писта, така че скиорите са добре дошли през зимата.

Вила Катеричка предоставя своите удобства и на студентите повреме на прекрасния им празник на 8-ми Декември.
Ако искате да направите резервация се оабадете на посочения телефон или пишете на E-mail адреса.

Цена: 12 - 15 BGN