Къщи за гости >> Къща за гости "Дика Палас"

Къща за гости "Дика Палас"

StarsStarsStars
Адрес: с.Бероново
Телефон: 0888230447
E-mail: garbachev@gmail.com
seen
1924
facebook
Точки: 165
Къща за гости "Дика Палас"
Планината е Източна Стара Планина

Селото е Бероново

Забележителното е Къщата за гости “ ДИКА ПАЛАС”
лицензирана три звезди

Къщата за гости “Дика Палас” е една от най-големите и масивни вили в с. Бероново. Намира се в централната част на селището, над нивото на другите къщи и същевременно достатъчно отдалечена от тях.

Вилата е построена през 1990 год. в по различен от типичния за балканските села стил, реставрирана основно през 2007 год., уютно обзаведена и предлага целогодишно настаняване на своите гости.

Бероново е разположено на левия бряг на река Луда Камчия, сред горските масиви на Източна Стара планина, отстоящо на петдесетина километра от Ямбол и Сливен, на около седмдесетина км. от Бургас, на осемдеситина км. от Сл.Бряг и летище Сарафово, на тридесетина километра от известните с будния си дух на революционери и възро-
жденци, на богата история и архитектура старинните Жеравна, Котел, Медвен, Градец, Нейково и Ичера.

Къщата за гости “Дика Палас” е триетажна, отлично осветена, както денем така и нощем. Вашият избор е точното попадение заради комфорта и уюта на 4 хотелски стаи с по 2 легла. Стаите са обзаведени с климати-
ци, минибарчета, собствени санитарни възли, централно парно отопление с водогрейна камина. При нужда двете стаи стават тройка.

Вашият избор е точно попадение и заради неповторимата атмосфера на МЕХАНАТА, която разполага с до 20 места, камина и барбекю, където гостите могат да си приложат кулинарните умения в приготвянето на разнообразни вкусни български гозби в необходимата за целта по-
суда.

Прекрасния терасовиден двор, шептящите шадравани и ромолящата рекичка, както и неповторимата гледка към балкана, предоставят усещането за душевна хармония.
Атрактивното разположение над нивото на другите къщи, отдалеченоста и от домашните животни на съседите, чистия въздух, горските масиви изобилстващи на гъби, горски ягоди, боровинки, лещници и разнообразни видове билки, различните видове диви животни за отстрел и не на напоследно место р. Л. Камчия със своето богатство на различни видове риба биха допринесли за задоволяване на всичките ви изисквания за пълна релаксация.

Цена: 200 - 300 BGN