Росна Вила с река

Росна Вила с река

StarsStars
Адрес: Ул. Осма 7
Телефон: 0887551572
E-mail: info@ambaritsa.com
seen
1758
facebook
Точки: 305
Росна Вила с река
Скъпи гости,

Добре дошли в Росна Вила - къща за гости, извадена от приказките! През самия двор на къщата минава река, а механата е панорамна - дори и в най - студения ден ще можете да наблюдавате красивата природа.

От разходка в старата столица Велико Търново Ви делят само 25 км, а от Елена – 10 км.

Предлагаме Ви нещо различно – пълноценна почивка в красива къща с река, минаваща през двора, подканящи маси, скрити под сянката на кичести дървета, надвесили клони над реката, обширен зелен двор с цветя и плодни дръвчета, панорамна механа с красива гледка, безплатна футболна джага и пещ и барбекю на открито за майстор - готвачите от компанията. В близост до вилата се намират 2 язовира – Йовковци и Златаришки.

Представяме Ви едно кътче от България, уникално със своята природа и облик – село Росно. Селото се намира в област Велико Търново, община Златарица – на 10 км от град Елена. В близост до вилата се намират 2 язовира – Йовковци и Златаришки.
Минаващата река през двора на вилата и прегръщащата я планина създават неповторимото усещане за истинската непроменена природа. Механа на вилата е панорамна – дори и в най - студения зимен ден ще можете да наблюдавате природата, докато празнувате на топло. В механата има поставена футболна джага, за още повече забавление. Местата в механа са 35, а кухнята е изцяло оборудвана. В двора на вилата има пещ и барбекю.
Росна Вила разполага с 14 основни места, разпределени в 2 двойни, 2 тройни, 1 четворна стая и още 4 допълнителни места, разположени в механата. Отоплява се с камина, като всяко помещение е с радиатор.

ЦЕНИ
Цена за наем на Росна Вила за НЕПРАЗНИЧЕН ден – 200 лв/вечер.
Цена за наем на Росна Вила за 8 декември – 300 лв/вечер при резервация от 3 нощувки.
Цена за наем на Росна Вила за Коледа – 250 лв/вечер при резервация от 3 нощувки
ИЛИ 300 лв/вечер при резервация от 2 нощувки.
Цена за наем на Росна Вила за Нова Година 2012 – 500 лв/вечер при резервация от 4 нощувки ИЛИ 600 лв/вечер при резервация от 3 нощувки.
* За ранна резервация за Нова Година - 10% отстъпка.

За нас ще бъде чест и признание да изберете Росна Вила Амбарица!

За контакти:
www. ambaritsa. com
hotel@ambaritsa. com
facebook: Rosna Villa Ambaritsa
skype: ambaritsa
0887551572


Цена: 14 - 14 BGN